Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
strong results
solid relationships
Cover
Onze Credit Professionals geven graag hun visitekaartje af.

Jobs en Carrière

Een Credit Professional is op zoek naar dynamiek en de juiste ondersteuning van zijn werkgever.
Bij Triple A bieden we jou de mogelijkheid om als project consultant verschillende ervaringen op te doen binnen Credit Management. Heb je niet de ervaring maar ben je pas afgestudeerd? Dan kan je terecht in onze Credit Academy. Daarnaast kan je ook in vast dienstverband aan de slag bij één van onze klanten.

Werken voor Triple A biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie gespecialiseerd binnen credit management. Als project consultant ondersteun en begeleid je verschillende klanten bij projecten en sla je op heel korte tijd een immense bagage aan ervaring op. Triple A heeft vele mogelijkheden voor jou. Verkies je om in vast dienstverband aan de slag te gaan bij één van onze klanten? Dan begeleiden wij jou tot de perfecte match. 

Bij Triple A kom je terecht in een omgeving waar inzet en ontwikkeling parallel lopen. Dit start reeds bij de selectie. Na een korte telefonische screening kijken we uit naar het eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit uurtje bekijken we wat wij en jij te bieden hebben. Welke weg wil jij op?

Solliciteer vandaag nog via onze zoekfunctie.

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!