Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
strong results
solid relationships
Cover
Soms zijn onze Credit Professionals iets te gedreven.

Credit Management: het belang voor uw onderneming

Een goed Credit Management is belangrijk voor elke onderneming: het leidt tot een betere liquiditeit, krikt het rendement omhoog en komt de klantenrelaties ten goede. Triple A Solutions, met vestigingen in Diegem, Melle en Berchem, kan u hierbij helpen via strategische, operationele en instrumentele ondersteuning.

Credit Management vormt de brug tussen financieel beheer en verkoop, tussen risico en winst, tussen de interne organisatie en de klant. Het speelt dan ook een sleutelrol in het evenwicht tussen soms tegenstrijdige belangen binnen de onderneming.

Compleet Credit ManagementEen brede waaier van diensten en kennis van credit management binnen onze groep zorgt ervoor dat u voor verschillende diensten geen verschillende partners dient aan te spreken.
Strategisch Credit ManagementHeel wat bedrijven hebben tijdens de crisis hun werkkapitaal zien dalen. Daardoor konden ze soms zelf hun eigen verplichtingen niet langer nakomen, zoals de uitbetaling van lonen en leveranciers.
Operationeel Credit ManagementTriple A voorziet opleidingen die de meest voorkomende aspecten van credit management behandelen. Daarnaast leggen wij de focus op persoonlijke coaching en verbetering van de ‘interpersonele’ vaardigheden.
Instrumenten & ToolsTools zijn ontontbeerlijk bij een goed credit management. Het is vanzelfsprekend dat Triple A sinds zijn bestaan gewerkt heeft aan oplossingen om efficient aan credit management te doen.
Credit Management IndexDe Credit Managers Index ( CMI ) is een initiatief van het IvKM ( Instituut voor Kredietmanagement ) en Triple A Solutions.
ContactKlik hier om contact met ons op te nemen.