Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
strong results
solid relationships
Cover

Young Professionals Programma

Ben je pas afgestudeerd en wil je jouw eerste stappen zetten in de consultancy wereld? Triple A verwelkomt je in haar eigen Credit Academy!

Via onze Credit Academy start je in een traject van maximum 24 maanden waarin je alle basisbeginselen leert van het debiteurenbeheer. Gedurende deze periode zal je kennis maken met de verschillende onderdelen van Credit Management. Als Academist word je, na een korte inwerkperiode in het inhouse trainingcenter in Diegem, tewerkgesteld op een project bij één van onze klanten. Onze klant is een vaste partner die reeds lange tijd vertrouwd is met onze Academy. Via intensieve coaching en opleiding ondersteunen we jou in dit project. 

Na het project evalueren we jouw persoonlijke ontwikkeling. Met jouw coach bekijk je hoe jouw ontwikkeling was binnen onze Academy en welke weg je verder wil en kan afleggen. Dit als Project Consultant of in vast dienstverband bij één van onze klanten.

Wie ben jij ?

Je bent perfect tweetalig NL/FR. Hiermee bedoelen we dat je een professioneel gesprek kan voeren in beide landstalen zonder dat je naar je woorden moet zoeken en een email kan schrijven zonder dat we achterover vallen van de taalfouten.

Je bent net afgestudeerd en hebt je Bachelor* diploma op zak. Je hebt nog geen werkervaring, en hebt goesting om erin te vliegen. (*Niet alleen financiële richtingen komen in aanmerking: Vertaler-tolk, Communicatie, Marketing, Toegepaste Informatica, …etc. gestudeerd ? Allemaal goed!)

Je komt terecht in een sterk team in een ondernemend bedrijf met allemaal gelijkgestemde jonge mensen. Sommigen staan aan het begin van hun academytraject, sommigen zijn halfweg en sommigen staan deze zomer klaar om af te zwaaien en hun eerste stappen als échte Credit Consultant te zetten. Doorgroeimogelijkheden ? Of course, the sky is the limit, want jij zit aan het stuur van je carrière.

Triple A Solutions biedt aan alle Young Professionals die de uitdaging willen aangaan, een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, een pittig brutoloon gecombineerd met een pakket aan extralegale voorwaarden waaronder de keuze voor een bedrijfswagen met tankkaart.

Solliciteer vandaag nog en neem je carrière in eigen handen.

Stuur je CV naar jobs@aaa.be of bel ons op 02 704 47 90

Vragen? Neem dan contact op met onze recruiters.