Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
strong results
solid relationships
Cover

Opleidingsprogramma

Nood aan een opfrissing? Tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Triple A biedt opleidingen aan die specifiek op ieders carrière van toepassing zijn.

In ons opleidingsaanbod onderscheiden we 5 pijlers:

Credit Collection
Als onervaren collector maak je kennis met de basis van Collection door theorie en praktijk. Ook de meer ervaren collectoren blijven niet op hun honger zitten.

Credit Collection Advanced & Legal
De deelnemers verdiepen en bekwamen zich in de te volgen procedures en gevallen van niet-betaling. Zij krijgen meer inzicht in de gerechtelijke invordering, W.C.O, ... 

Credit Control
Gedurende deze opleiding worden de belangrijkste procedures en processen van het Credit Management besproken. Hierbij komen handelsrapporten, ageing balance en Credit Policy zeker aan bod.

Credit Analyse
Wil je een grondige analyse doen van nieuwe en bestaande klanten? Berekenen van ratio’s?

Accounts Receivable
Als medewerker binnen het Credit Management krijg je inzicht in de werking van een klantenboekhouding. Na afloop van deze opleidingsdag, ben je in staat een A/R departement te versterken.
Naargelang jouw interesse en behoefte kies jij de opleiding die het beste bij jouw noden aanleunt. Onze opleidingen worden geleid door professionals met ruime expertise binnen hun vakgebied. Doordat zij nog steeds actief zijn, blijven zij op de hoogte van nieuwigheden.

Interesse in één of meerdere opleidingen, schrijf je in en bouw aan jou carrière.

Meer informatie?