Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
strong results
solid relationships
Cover
Soms gaan we een beetje ver, maar Credit Professional 
begint bij AAA.

CM Training and Education

Opleidingen staan centraal in ieders loopbaan.  Aangezien Credit Management geen studierichting is, is een constante opleiding dus noodzakelijk. Triple A biedt als specialist in Credit Management de geschikte opleidingen aan.

Onze opleidingen vertrekken steeds vanuit de praktijk. We streven doelbewust  naar een hoge kwaliteit binnen onze Academy. De opleiders die instaan voor de constante vorming staan nog steeds in het bedrijfsleven: zij geven opleidingen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. 

Wij bieden bedrijven en individuen tevens de mogelijkheid aan om zich in te schrijven voor de ‘Open Opleidingen’ van Triple A.  Bovendien is het mogelijk via ‘In-Company’ opleidingen op maat te volgen.De perfecte match tussen ondernemingen en werknemers is veelal geen gemakkelijke weg. Triple A neemt getalenteerde young graduates onder haar vleugels en begeleidt hen van bij de start van hun carrière in Credit Management. Ze krijgen zo de kans om de nodige ervaring op te doen en hun vakkennis uit te breiden.

OpleidingsprogrammaNood aan een opfrissing? Tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Triple A biedt opleidingen aan die voldoen aan jouw noden.
OpleidingskalenderIn onderstaande kalender vind je onze opleidingsdata van onze ‘Open Opleidingen’. Deze zijn modulair dus je kan zelf een flexibel traject uitstippelen volgens je eigen ritme en wensen.
Young Professionals ProgrammaBen je pas afgestudeerd of is het einde in zicht en wil je jouw eerste stappen plaatsen in Credit Management? Triple A verwelkomt je in zijn eigen Credit Academy.
InschrijvenInteresse in één of meerdere opleidingen, schrijf je in en bouw aan jouw carrière.