Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
strong results
solid relationships
Cover
De kracht van onze Credit Management Solutions zit in ons DNA.

CM Solutions

Efficiëntie ontbreekt tot op de dag van vandaag in vele bedrijven. Een goed debiteurenbeheer start bij de keuze van een proces, door het inzetten van de juiste professionals en het gebruik van de juiste software.

Triple A heeft alle oplossingen om een efficiënt credit management te voeren. Nochtans zien we vaak bij onze klanten dat dit niet zo is. Een credit scan kan dan een betere kijk geven op het proces. Soms bestaat er geen debiteurenbeheer omdat er niet de middelen zijn om een aparte afdeling op te starten. Nochtans komt dit de cashflow ten goede.

Is er echter onvoldoende tijd en ervaring of ontbreken de middelen hiervoor? Dan biedt Triple A de juiste oplossingen.

CM Care & CollectDe dienst die Triple A Care & Collect aanbiedt is ruimer dan enkel het debiteurenbeheer in zowel minnelijke- als judiciaire fase. Wij bieden u een volledig en consequent beheer van uw facturen aan vanaf factuurdatum.
CM SoftwareCashflow-positie correct inschatten en hierbij de juiste acties ondernemen zijn enorm belangrijk. Dit kan intern opgevolgd worden of via een ondersteuning door een externe partij, steeds is softwarematige ondersteuning onmisbaar in dit digitale tijdperk.
CM ScanDe Credit scan van Triple A geeft meteen een duidelijk inzicht in het debiteurenbeleid van onze klanten. Steeds volgt er een advies wat er in de procesvoering verbeterd kan worden om een optimale cashflow te bereiken.