Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
strong results
solid relationships
Cover
Credit Management 
daar staan we mee op en gaan we mee slapen.

CM People

Een goed en efficiënt credit management begint met de juiste mensen met de juiste skills en de juiste motivatie.

Wij selecteren de juiste credit professionals die in naam van onze klant en op zijn locatie de nodige ondersteuning bieden zowel op operationeel en strategisch credit management.

Uw klant merkt geen verschil, u des te meer in uw resultaten!

Van Management tot UitvoeringWaarom nog verder zoeken naar verschillende partners om het juiste debiteurenproces op te zetten, de juiste ervaren professionals te vinden of om het huidig team efficiënter in te zetten? Wij bieden deze diensten onder 1 naam, Triple A.
CM RecruitmentU zoekt geen tijdelijke support maar wenst uw debiteurenafdeling permanent te versterken met een credit specialist? Triple A biedt antwoord!
CM ProfessionalsKwaliteit en snelheid! een tijdelijke ondersteuning nodig in uw debiteuren team? Of liever voor een langere tijd een consultant zonder deze op eigen payrol te plaatsen? Informeer achter onze Professionals.
CM Interim ManagementInterim managers met specialisatie in credit die er niet vies van zijn ook operationeel de handen uit de mouwen te steken?
CM Project TeamsIndien er bij onze klant wordt beslist om hun credit teams te outsourcen kan Triple A hierin voorzien. Dit kan op de locatie van de klant en in zijn naam.
CM AcademyWij geven pas afgestudeerden de kans om een carrière uit te bouwen in credit management. Training & Education is hierin onze belangrijke troef!