Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
strong results
solid relationships
Cover
CM Care & Collect, dé oplossing voor KMO's.

CM Care & Collect

Care & Collect : de naam die perfect omschrijft wat de oplossing biedt. We verzorgen uw klantenreaties terwijl we uw openstaande vorderingen innen.

Uiteraard beseft u dat een efficiënt debiteurenbeheer de hoeksteen vormt voor de continuïteit en de groei van uw bedrijf!

U heeft er dus alle belang bij dat uw facturen op tijd betaald worden en dit reeds vanaf het prille begin! Ons Triple A Care & Collect team neemt de opvolging van uw debiteuren over op onze locatie en dit in uw naam en voor uw rekening. Triple A Care & Collect biedt u een op maat gemaakt incasso traject aan waarbij de naam Triple A nooit zal vermeld worden, wij blijven volledig op de achtergrond. Ook de gelden worden rechtstreeks op uw rekening gestort door de debiteur.


De dienst die Triple A Care & Collect aanbiedt is ruimer dan enkel het debiteurenbeheer in zowel minnelijke als gerechtelijke fase. Wij bieden u een volledig debiteurenbeheer aan vanaf factuurdatum. Dit beheer behelst eveneens het onderhouden van uw klantenrelaties in de fase voorafgaand aan het opeisbaar worden van de facturen. In samenspraak en naar gelang uw wensen zal echter ook in de fase dat de factuur opeisbaar geworden is het aspect klantenrelatie niet uit het oog verloren worden.

Fase 1: Van datum factuur ( FD ) tot vervaldag factuur ( VVD )
Fase 2: Van vervaldag factuur +1 ( VVD + 1 ) tot judiciaire fase ( JF )
Fase 3: Judiciaire / gerechtelijke Fase
Neem voor vragen contact op met
Joost Sacré, RMO Manager
Uw voordelen?

• U kan zich zo op uw kernactiviteiten focussen terwijl wij voor uw cash-flow zorgen.

• Wij denken met u mee naar toekomstgerichte optimalisatie en probleemoplossing aangaande uw debiteurenbeheer

• Wij leveren maatwerk volgens uw wensen en verliezen het aspect klantenrelatie niet uit het oog tijdens het incasso traject

• Wij bieden u het volledige invorderingstraject aan vanaf factuurdatum tot en met gerechtelijke invordering, maar u kiest wanneer u in het traject instapt

• U heeft een gegarandeerde continuïteit van uw debiteurenbeheer

• De gelden worden steeds rechtstreeks op uw rekening gestort