Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
strong results
solid relationships

Meet Henri, onze nieuwste Credit Collector

“Een eerste indruk is goud waard”, wordt wel eens gezegd. Toen Henri als Credit Consultant kwam solliciteren bij Triple A Solutions, maakte hij dit waar als geen ander. Een vlotte babbel, een professionele uitstraling, en vooral een gedrevenheid om U tegen te zeggen.

Na zijn studies bedrijfsmanagement koos hij voor een job waar customer advice en het opvolgen van klantendossiers centraal stonden. Een administratieve duizendpoot is Henri dus wel. Na een aantal jaar stroomde hij door naar een functie als Credit Collector. Het opvolgen van achterstallige betalen, het behandelen van vragen per e-mail en per telefoon, het opmaken van aanmaningen, ... het is hem allemaal niet vreemd.

Naast zijn professionele bezigheid is Henri een sportieve man. Hij leeft zich helemaal uit tijdens een rondje op de atletiekpiste of op zijn mountainbike. Als ex-leider van de jeugdbeweging integreert hij zich snel in een team en kan hij omgaan met verschillende persoonlijkheden.

Voor Henri mag zijn carrière stilaan in een stroomversnelling komen. Zijn ambitie en leergierigheid zorgden ervoor dat hij de overstap naar Credit Consulting maakte. Door de afwisseling aan projecten, sectoren en bedrijven die Triple A Solutions hem kan bieden, zal hij steeds de uitdaging vinden waar hij naar op zoek is.

Henri is een jonge twintiger die helemaal klaar is voor een nieuwe uitdaging. Hij is beschikbaar voor tijdelijke opdrachten als Credit Collector vanaf 26 november in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen.

Publicatiedatum: 12 oktober 2018